Izdvajamo iz ponude vozila
Preuzimanje dokumenata
BAGI TRANS d.o.o.

BAGI TRANS DOO

Adresa sedišta :

Adrani 199b , 36000 Kraljevo - Srbija

Tel. +381 36 845 050

PIB: 101253459

E.mail:  info@bagi.rs

 

Adresa špedicije:

Kovanlučka 100

Carinska ispostava (na ulazu)

36000 Kraljevo - Srbija
Tel. +381 69 877 1660

Agent - Sanja Lazarević

E.mail:  sanja@bagi.rs

 

Aktuelnosti
« nazad

HITACHI ZAXIS ZX33U-5a

HITACHI ZAXIS ZX33U-5a

Novi mini bager Hitachi ZAXIS 33U-5A je projektovan sa jednim ciljem na umu - da omogući svojim klijentima da imaju sopstvene vizije stvarnosti. On postavlja nove standarde u smislu performansi, udobnosti i održavanja, a sve to vezano za Hitachi reputaciju: svestranost, pouzdanost i trajnost. Za vlasnike, zadovoljava potrebu za efikasnošću i visokim kvalitetom; za rukovaoce, pruža udobno, bezbedno radno okruženje i izuzetno je intuitivan za korišćenje.  Zahvaljujući karakteristikama lakog održavanja, i uz pomoć programa Hitachi podrške Hitachi Support Chain, novi ZAXIS 33U-5A  nudi odlične upotrebne rezultate , što vam omogućava da uspešno završite bilo kakav posao na vreme, u okviru budžeta i sa visokim standardom izvođenja .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niži troškovi goriva

Kako ističu na današnjem konkurentnom tržištu građevinarstva,Vaš izbor mehanizacije je od vitalnog značaja. Produktivnost i efikasnost Vaše opreme ima direktan uticaj na profitabilnost Vaše kompanije kao i na Vaš uspeh. To su  razlozi i argumenti koji su ušli u Srž razvoja novog spektra mini bagera ZAXIS ZX33U-5A.

Na primer, na novom modelu ZAXIS ZX33U-5A je ugrađen napredni sistem za uštedu energije. On kombinuje ECO način rada sa automatskim minimalnim gasom (A/I) i vremenski usklađenim  kontrolnim  funkcijama bagera što dovodi do značajnog smanjenja potrošnje goriva. Među ostalim prednostima ovog sistema god ne možemo a da ne spomenemo smanjenu emisiju buke i emisiju izduvnih gasova.

Osim toga, efikasnost u smislu potrošnje goriva je zagarantovana, zahvaljujući komplet novom motoru na mini bageru ZAXIS ZX33U-5A, koji je uparen sa elektronskim kontrolerom. Rad sa efikasnim hidrauličnim sistemom, garantuje da troši manje goriva od prethodnog modela ZAXIS (21% manje u režimu PWR*), sve vreme održavajući visok nivo produktivnosti.  * Na bazi merenja i ispitivanje od strane HITACHI-ja.

 

 

Duži radni vek

Za rad na različitim građevinskim projektima , sa povećanjem pritiska investitora, kao i rokova koje treba ispoštovati , morate imati pouzdane i izdržljive mašine koje će vam pomoći da uradite svoj posao na vreme i unutar budžeta. Novi mini bageri ZAXIS ZX33U-5A su ekstremno izdržljivi, zahvaljujući seriji novih poboljšanih karakteristika .

Prednjoj strani mašine zglobovi su ojačani, tačka rotacije je poboljšana i D – sekcija okvira je takođe ojačana. ZAXIS ZX33U je takođe opremljen zaštitom cilindra za podizanje ruke za

kopanje, kao i kutijastim ramom prednjeg raonika. Izdržljivost i bolju funkcionalnost takođe obezbeđuje kraća poluga za neutralisanje servokomandi.

Ukupan učinak vaše opreme zavisi od visokog nivoa funkciona- lnosti i produktivnosti. Verujemo da ćete moći da uživate u nižim troškovima vlasništva zahvaljujući trajnosti našeg novog mini bagera ZAXIS ZX33U-5A.

http://www.bagi.rs/image/image_gallery?uuid=5429a255-3c3e-46b6-825c-7eac4fa8eb42&groupId=10142&t=1420803876603

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UDOBNOST

Novi mini bager ZAXIS može izgledati kompaktno spolja, ali prostrana kabina dokazuje da je veliki iznutra. Hitachi inženjeri za dizajn su konsultovali rukovaoce širom sveta o najvažnijim funkcionalnostima za unutrašnjost mašine. Kao rezultat, oni su razvili udobno radno okruženje sa poboljšanom vidljivošću, korisnički orjentisanim funkcijama sa osećajem većeg prostora nego kod prethodnih Hitachi modela. To omogućava da ZAXIS 33U-5A postavi nove standarde na svakom gradilištu.

Iz udobnosti kabine

Ako većinu svog radnog vremena provodite u kabini mini bagera Hitachi ZAXIS, važno je da se osećate prijatno i opušteno dok radite. Hitachi je dizajnirao novu petu seriju ZAXIS mini bagera imajući na umu rukovaoce, tako da ćete se osećati manje umorni na kraju vašeg radnog dana na gradilištu.

Široko sedište u velikom enterijeru kabine su dve najočiglednije promene u novoj seriji mini bagera. Ima više mesta za noge zahvaljujući preklopnim nožnim pedalama, podesivi naslon za ruke takođe omogućava rukovaocu da pronađe najudobniji sedeći položaj. Pristup u i iz kabine je lakši zahvaljujući uvođenju ulaznog stepenika.

Poboljšana preglednost

Uvećani prednji prozor I vrata takođe doprinose osećaju većeg prostora u odnosu na prethodne modele, dok ujedno omogućava i veću preglednost. Ovo je naročito važno na prometnim gradilištima I kada radite u skučenim prostorima, da bi se izbeglo nepotrebno oštećenje mašine, ili ugrozilo zdravlje i sigurnost rukovaoca.

Na dohvat ruke

Snaga čvrsto leži u rukama rukovaoca u novom mini bageru ZAXIS pete serije gde je Hitachi ugradio niz korisnički orjentisanih funkcija. Novi multifunkcionalni LCD monitor ima veliki 3,5 inča veliki ekran koji je pregledan čak i na jakoj sunčevoj svetlosti kao i noću. On pruža sve vitalne tehničke podatke na prvi pogled, uključujući kako status tako i podešavanja mašine a pozicioniran je na dohvat desne ruke. Proporcionalni prekidač na novom, opcionom, džojstiku omogućava laku kontrolu prednjeg priključka.

Uživajte u danu

Želeli smo da budemo sigurni da će naši rukovaoci biti srećni sa promenama enterijera u novoj liniji mini bagera ZAXIS, jer smo shvatili da je srećan rukovaoc takođe produktivniji. Naglasak mnogih novih dostignuća bio je na kreiranju prijatnog radnog okruženja. Dodatni otvor za klimu je postavljen na zadnjem delu kabine, na primer, da obezbedi da klima ostane prijatna, bez obzira na vreme. Pritisak ROPS-a kabine je takođe povećan kod novog ZAXIS model da bi se smanjila količina prašine koja ulazi u kabinu. Sve to je regulisano novim automatskim klima uređajem.

http://www.bagi.rs/image/image_gallery?uuid=a866839e-9f4d-4732-87c7-115c136cc495&groupId=10142&t=1421140868193

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ODRŽAVANJE

Novi ZAXIS mini bageri će omogućiti visok nivo dostupnosti, bilo gde u svetu gde postoji potreba da rade. To je delom postignuto zahvaljujući Hitachi orijentaciji proizvodnja pouzdanih I trajnih mašina. Takođe je postignuto i linijom praktičnih rešenja održavanja, koja omogućavaju da sprovedete lako I brzo čišćenje i servis na gradilištu. Dakle, da možete biti sigurni u njihove optimalne performanse u svakom trenutku. Naša deviza je da uživate u danu, bez problema na gradilištu, zahvaljujući lakom održavanju.

Lak pristup

Nova peta serija mini bagera ZAXIS je dizajnirana sa različitim praktičnim funkcijama i sa ciljem da rutinsko održavanje i servisiranje učini brzim I lakim za naše kupce. Tačke za dnevne inspekcije bagera su grupisane zajedno da omoguće brz pristup, tako da možete nastaviti sa vašim radom što je pre moguće. Sistem za hlađenje je takođe raspoređen paralelno da bi se postigla veća efikasnost hlađenja. Poklopci na bageru ZAXIS 33U-5A, uključujući i one na hladnjaku, motoru i rezervoaru za gorivo, su dizajnirani da se otvaraju široko i praktično. Uređaj za naginjanje kabine je dostupan kao opcioni, pružajući još veći pristup za procedure servisa i održavanja. Informacijama na novom ZAXIS mini bageru je takođe lako pristupiti, zahvaljujući globalnom e-servisu ( dostupno kao opcija). Ovo Vam omogućava da pristupite operativnim podacima o svakoj mašini preko internet mreže, što Vam pomaže da planirate preventivna održavanja i upravljate Vašom flotom sa udaljenosti.

Jednostavno čišćenje

Čista mašina obezbeđuje optimalne performanse i pomaže da se smanji vreme zastoja. Hitachi je predstavio nekoliko novih funkcija u novoj liniji ZAXIS mini bagera da Vam pomogne da ga održite u odličnom radnom stanju i maksimalno pristupačnim. Unutar kabine, nove dvodelne patosnice se mogu skinuti i lako očistiti. Filter kabine je smešten u sistemu za hlađenje vazduha, tako da se prašina i čestice vazduha mogu uspešno uhvatiti.

Lanac podrške – Support chain

Da bi ste dodatno zaštitili svoju investiciju u novi ZAXIS mini bager, Hitachi-jev lanac program post prodajne podrške daje Vam mogućnost da kreirate servisni plan po svojoj meri. To uključuje: globalni e-servis, tehničku podršku, ugovor o produženoj garanciji i servisu, nove delove i remontovane komponente. Svaka od njih je karika u lancu usluga dostupnih od Hitachi-ja preko Vašeg lokalnog distributera. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motor

Model  ............................Yannmar EDM-3TNV88

Tip          ..........................DIESEL,  4-takta-vodeno hlađen, direktno ubrizgavanje

Broj cilindara  ............... 3

Nominalna snaga.......... 21.2 kW (28.4 KS) pri 2 400 min (rpm-1 )

Max. obrtni moment.... 105.5 Nm (10.8 kgfm) pri 1 000 min-1 (rpm)

Radna zapremina…...... 1.642 L

Prečnik i hod…............. 88 mm x 90 mm

Baterija .......................... 1 × 12 V / 55 Ah

 

Hidraulične pumpe

 

Glavne pumpe............... 2 promenljive aksijalne klipne pumpe, 1 zupčasta pumpa

Max protok ulja……........ 2 x 38.4 L/min, 1 x 22.8 L/min

Pilot pumpa  .................. 1 zupčasta pumpa

Max protok ulja.............. 10.8 L/min

 

Hidraulični motori

 

Kretanje.......................... 2 promenljiva aksijalna klipna motora

Kopanje(obrtni venac)....1 aksijalni klipni motor

 

 

Kabina rukovaoca

 

Nezavisna prostrana kabina, 1.049 mm širine od 1.161 mm visoka,u skladu sa ISO standardima *. Ojačana staklenim prozorima na 4 strane za bolju vidljivost. Prednji prozori (gornji i donji) mogu se otvoriti. Podesivo sedište.

 

Donji stroj

 

Gusenice.

Donji stroj je traktorskog tipa. Zavaren i napravljen od biranih materijala.

Broj rolni sa donje strane …………..….4

Broj rolni sa gornje strane………………1

Svaka gusenica se pokreće aksijalnim klipnim motorom sa dve brzine. Parkirna disk kočnica sa oprugom kvačila hidraulično komandovana. Automatski menjač Zec-Kornjača.

Brzina kretanja Zec………………………....0 - 4,3 km/h

Brzina kretanja Kornjača……………..…..0 - 2,8 km/h

Maksimalna snaga vuče .................... 27 kN (2750 kgf)

Sposobnost svladavanja nagiba ........ 58% (30 stepeni u kontinuitetu)

 

Nivo buke

 

Nivo buke u kabini po ISO 6396……….LpA 75 dB(A)

Nivo buke van kabine po ISO 6395

I EU direktivi 2000/14/EC…………….…..LpA 95 dB(A)

 

Kapaciteti Tečnosti

 

Rezervoar goriva……………………..……………42,0 L

Rashladna tečnost motora…………………..….3,9 L

Motorno ulje……………………………………………7,2 L

Ulje reduktora kretanja pojedinacno………..0,6 L

Ulje hidrauličnog sistema…………………..……56,0 L

Rezervoar hidrauličnog ulja………………..……32,0 L

 

Operativna težina od 3.320 kg do 3.710 kg.

 

 



  

 

Rezervni delovi