Izdvajamo iz ponude vozila
Preuzimanje dokumenata
BAGI TRANS d.o.o.

BAGI TRANS DOO

Adresa sedišta :

Adrani 199b , 36000 Kraljevo - Srbija

Tel. +381 36 845 050

PIB: 101253459

E.mail:  info@bagi.rs

 

Adresa špedicije:

Kovanlučka 100

Carinska ispostava (na ulazu)

36000 Kraljevo - Srbija
Tel. +381 69 877 1660

Agent - Sanja Lazarević

E.mail:  sanja@bagi.rs

 

Aktuelnosti
IVECO DAILY 35-110 / COMET 21 | 2 | 9 HQ *Cena 39.900€ + pdv*
Slika članka
Kako bi izašli u susret potrebama naših kupaca, trudimo se da imamo vozila i mašine koje će kvalitetom i namenom opravdati naš imidž. Zato smo sada na našem lageru obezbedili kamion sa izolovanom platformom IVECO DAILY 35-110. Vozilo je 2016.god sa zglobnom pantograf nadogradnjom za rad na visini od 22m. Nadogradnja je marke CO.ME.T Eurosky.
Opširnije
SELWOOD SELTORQUE S100 SUPERSILENT DIESEL PUMPA ZA PRLJAVE VODE
Slika članka
Pumpe proizvedene od SELWOODA pretstavljaju sinonim za kvalitet, dugovečnost i pouzdanost, koje deluju širom sveta u nekim od najizazovnijih okruženja na vrlo zahtevnim projektima. U naš asortimanu imamo vodeću svetsku marku SELTORQUE S100.
Opširnije
LIFTLUX SL205-25 KOLOS MEĐU PLATFORMAMA
Slika članka
Mehanizam trostrukih makaza čini LIFTLUX SL205-20 jedinstvenom platformom koja se odlikuje velikom snagom i bočnom čvrstoćom.
Opširnije
HITACHI ZAXIS ZX33U-5a
Slika članka
Novi mini bager Hitachi ZAXIS 33U-5A je projektovan sa jednim ciljem na umu - da omogući svojim klijentima da imaju sopstvene vizije stvarnosti. On postavlja nove standarde u smislu performansi, udobnosti i održavanja, a sve to vezano za Hitachi reputaciju: svestranost, pouzdanost i trajnost. Za vlasnike, zadovoljava potrebu za efikasnošću i visokim kvalitetom; za rukovaoce, pruža udobno, bezbedno radno okruženje i izuzetno je intuitivan za korišćenje. Zahvaljujući karakteristikama lakog održavanja, i uz pomoć programa Hitachi podrške Hitachi Support Chain, novi ZAXIS 33U-5A nudi odlične upotrebne rezultate , što vam omogućava da uspešno završite bilo kakav posao na vreme, u okviru budžeta i sa visokim standardom izvođenja .
Opširnije
Bager Točkaš 1999 godište JCB JS160W
Slika članka
Na našem Lageru nalazi se JCB JS160W 1999 godište bager točkaš . To je bager od preko 17 tona koji daje značajne učinke kopanja zahvaljujući svojoj impresivnoj hidrauličkoj sposobnosti. Power boost daje 10% dodatne snage za teške zemljane radove.Takođe i mod Perfect za rukovanje materijalima i otpadom.Visoka produktivnost Napredni sistem upravljanja (AMS) ima četiri režima rada za optimalnu efikasnost; H mod za teške režime kopanja, S mod za normalno kopanje; L Mod za fino ravnanje terena, F mod za fine kontrole i podizanje tereta. Velike brzine grane kao i velike sile tearout omogućuju brze cikluse. Power boost daje 10% dodatne snage za teške zemljane radove i tvrdo kopanje. Stabilizatorima se može samostalno upravljati i time osigurati stabilnu radnu platformu.
Opširnije
Rezervni delovi